Се почести се проблемите со најпопуларната социјална мрежа во светот – Фејсбук.

Според информациите на сајтот Downdetector, од 12:08 AM EDT корисниците се жалат дека им се појавува порака “Оваа содржина повеќе не е достапна” а многумина се жалат и дека профилите им се блокирани поради сомнителни активности со нивниот профил. Исто така нови корисници неможат да отворат свој профил веднаш по најавата им се пјавува порка дека има сомнителни активности со нивниот профил и веднаш потоа им се деактивира профилот. Проблемот се појавува на многу места ширум светот па и кај нас во Македонија.

Исто така постои проблем и со Instagram, мрежата која е во сопственост на Фејсбук. 

Извор: downdetector.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here