Физички го нема 12 години а сепак е присутен во нашите мисли и срца, на денешен ден во 2007 година го испративме на едно “тајно место” за да остане вечен!

Слушај и уживај, препушти се на емоциите… се друго е небитно

Зар некој може да те замени? 11 години без Тоше Проески!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here