Џастин Бибер ја поздрави 2019-та година со нова тетоважа. Бидејќи папараците забележаа дека има нешто на една од неговите веѓи, што изгледа како хемиска нула, тетоважата открива повеќе детали. Џон Плаши кој правел тетоважи на многу ѕвезди, објави слика на пејачот на Instagram и истакна дека врз неговата десна веѓа пишува “grace”, што во превод од англиски значи височество, елеганција.

“Благодарение на моите клиенти, некои од нив станаа мои најдобри пријатели. Ве сакам сите!”, напиша друг тату артист кој очигледно е автор на чудната тетоважа. Според информациите од некои медиуми, зборот е направен во ноември, но затоа што е многу мал и блед, не паѓа во очите.

Најверојатно, новата тетоважа на Џастин Бибер е посветена на неговата сопруга Хејли. Изведувачот одамна е фан на тетоважи. Речиси целото негово торзо е насликано со разни украси и натписи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here