Снимката беше направена од дваица пријатели за време на тим билдинг во центарот на Лондон во вторникот. Тимот имал за задача да снима смешно видео во кое ке глумат дека се подготвуваат да се капат во реката. Видеото започнува со еден човек по име Нил, снимајќи го својот пријател Хенри на брегот на Темза во центарот на Лондон. Во тој момент други дваица членови од тимот ( несреќникот Џејмс и неговиот колега) исто така снимале видео со истата тематика на истата локација.  За нивна жал а за среќа на интернетот, снимањето не одело по план.

Подоцна Џемс го објавил видеото на твитер и го споделил со колегите, по што видеото станало вирално  и за само 24 часа имало 2.5 милони прегледи. Џејмс Мос вели дека всушност се обидувал да биде смешен и да глуми дека ќе оди на пливање во лондонската река Темза, но судбината сакала да го испрати Џејмс на пливање 🙂 .

Смешен момент со топлес човек кој се лизга по влажните камени скали и падѓа во Темза

Смешен момент со топлес човек кој се лизга по влажните камени скали и падна во реката Темза во Лондон

Gepostet von Gossip.mk am Freitag, 18. Mai 2018

[easy-social-like facebook=”true” facebook_url=”https://www.facebook.com/gossip.mk/” facebook_follow=”true” facebook_follow_url=”https://www.facebook.com/gossip.mk/” twitter_follow=”true” twitter_follow_user=”Gossip_mkd” twitter_tweet=”true” skin=”metro” counters=0 align=”left”]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here