Пејачот Бобан Рајовиќ ја шокираше јавноста со новиот спот  за пената “Дијагноза” во кој главната улога ја има постара дама.

– “Се разбира, дека по ефективно е кога имате модел или манекенка, но јас ги сакам постарите дами, и јас сум убеден дека во следните неколку видеа ќе глумат само вонвременски лепотици. Време е  постарите дами да ги симнат од престолот  популарните старлети. ” Раскажува Бобан смеејки се.

Бобан со своја оргинална замисла сними интересен спот.

“Најважното нешто што треба за снимање спот  е оригинална идеја, им предложив на соработници дека би можеле да направиме спот чисто од  забава, се организиравме и го снимивме спотот за два дена , мора да признаете дека дамата од спотот е повеќе од привлечна”, рече Бобан.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here