Дара Бубамара отсекогаш давала шокантни изјави, па така не направи исклучок и во интервјуто кое неодамна го даде на снимањето на новогодишната програма на ДМ телевизија.

Приказната за синот и јавното училиште во Србија започна кога новинар ја праша Дар дали стравува дека нејзиниот син ќе се расипе бидејќи таа и нејзиниот поранешен сопруг финансиски го обезбедиле.

,,Нема . Тој нема на кого да биде лош и веќе е премногу вреден. Игра фудбал, оди на џудо, на училиште е од утро до вечер, зборува три јазици и свири на пијано. зарем тоа не е доволен подарок за една мајка нејзиното десетгодишно дете сето тоа да го знае? “

Репортерот потоа праша дали Коста имал непријатности на училиште затоа што бил дете на познати родители.

“Не, тој не оди во овие селски училишта, туку во приватно училиште, каде што учат деца на успешни родители, политичари и спортисти. Тие не се глупави деца со селска завист, туку паметни и знаат која е Дара Бубамара. Тие се деца кои велат, твојата мајка е топ! ‘ Во тој случај, мојот Коста ќе му удри шлаканица и ќе му рече: ‘Не зборувај веќе со мене’. Тој е ментално силен, ги знае сите проблеми што ги имала неговата мајка и разговараме за тоа. Имаме отворена врска “, изјави Дара.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here