Вистинската причина зошто момчето виси од оградата на една тераса не е позната.

Коментарите на повеќето корисници на социјалните мрежи се дека момчето најверојатно се одлучило на вакво напуштање на станот, бидејќи сопругот “на неговата пријателка” се вратил дома порано.

Дали ова е вистинската причина за ваквото излегување или пријателите случајно го затвориле во станот, не е познато.

Според податоците кои може да се најдат во бројни регионални медиуми, главен актер е момче од Ужице а настанот е снимен во Будва.

“Љубовникот од Будва” и неговите акробации во продолжение:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here