Прославата на отворањето на автопатот Демир Капија-Смоквица со игри и песни во организација на “Актор” наиде на исмевање од страна на јавноста, по што се појавија бројни коментари и  фотомонтажи на социјалните мрежи.

 

Кога ќе разбереш дека има жива музика.

  

Извор: Интернет

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here