Во основа, сите луѓе се исти. Така што, секој може да биде суперхерој, само ако има човек кој ќе му ги среди специјалните визуелни ефекти.

Погледнете колку глупаво и смешно изгледаат суперхероите без нив.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here