Рита Ора распали со бескомпромисно сексапилно топлес издание на насловната страница од списанието „Clash“

View this post on Instagram

Prevailing pop phoenix @ritaora is the fourth and final #CLASH109 cover star. — “I feel like I’ve just started, in the weirdest way. I know some people in the industry who I won’t name but who have messaged me to say, ‘You’re a b*dass for doing what you did.’ I earned a new found respect. Now, though, it’s time to put that stuff away and get this chapter going.” — Follow link in bio to buy now. — Interview by @alimkheraj. Cover shot in London by @matteaston. Creative direction by @rbpm_. Fashion by @vincelevy. Hair by @lisalaudat1. Make-up by @mariebruce. Nails by @imarninails. Custom type by @hardhardhardhardhardhard. Rita wears gloves by @chanelofficial. — #CLASHxRITAORA

A post shared by Clash Magazine (@clashmagazine) on

„Чувствувам како да сум на самиот почеток и тоа на најчудниот начин“, изјави таа за магазинот Clash. „Познавам луѓе во музичката индустрија, кои не би ги именувала, а кои цело време ми пружаа поддршка и ми зборуваа дека е супер тоа што го работам. Ја добив почитта и од нови луѓе, но тоа не смее да ме вивне во небото. Морам да започнам ново поглавје во животот“, вели Рита.

Рита Ора требаше да објави нов албум после нешто повеќе од 6 години од нејзиното прво студиско издание, кој требаше да излезе на. Во интервју за списанието изјави дека доцнењето  е последица од нејзиното тежнеење новиот материјал да ги разбие предрасудите на сите кои се сомневаат во нејзиниот квалитет.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here