Продолжение на серијалот “ВИП ЛОЖА ВО КРАТОВО“
Денеска славната „Гутева тераса“, од која со мезе, ракиичка и лаф-муабет се следат мечевите на Силекс, ја видовме ПРОШИРЕНА И НАДГРАДЕНА… со повеќе мераклии на фудбалот и чашката, со три реда цигли и новоизградена настрешница! А и Силекс ги израдува со прва пролетна победа!!!

Фото: Оливер Арсовски

Извор: Аберџија.ком Фото: Оливер Арсовски

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here