После 37 години, омилениот вонземјанин ET се врати на земјата

По 37 години, слаткото суштество доаѓа да се сретне со неговиот пријател Елиот, кој сега е возрасен човек со свое семејство.

Елиот го запозна Е.Т. со семејството, а остарениот вонземјанин се пофали и со своето. Оваа средба после речиси 40 години буди емоции, со порака дека празниците се период кога треба повторно да се зближиме.

И покрај тоа што ова е само реклама за празниците фановите на „E.T.“ се одушевени од нова празнична приказна во која омилениот вонземјанин се враќа на Земјата.

Погледнете го видеото кое порачува за време на празничната сезона да си ги обновиме контактите со лицата кои ни значат:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here