Корисници  од САД, делови од Европа и Јужна Америка  од 13 часот по наше време постојано пријавуваат најразлични проблеми со овие социјални мрежи . Со проблеми се соочуваме и ние, конкретно со прикачување на видеа и објавување постови.  Дали и вие имате некакви проблеми?

Фејсбук официјално го потврди проблемот  а иронично е тоа што официјалното соопштение го објавија на  Твитер. Од  компанијата велат дека се работи на отстранување на проблемите.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here