Она што прво ќе го забележите на сликата кажува за вашиот карактер!

Она што личноста го гледа на сликата е одредено од нејзиниот карактер и нејзината личност. Апстрактните слики можат да ги истакнат нештата за коишто размислуваат луѓето, како и да откријат нешто скриено во врска со нивниот карактер.

Од оваа слика можете да го направите токму тоа. Сè што треба да направите е да ги ја погледнете сликата и да одредите што забележавте прво.

Се разбира, ова е само игра, па не треба да ја сфатите премногу сериозно.

Ако најпрво го забележавте БРОДОТ – Вие сте 100% злобна личност

Тоа не значи дека сте сериски убиец, но вашиот ум има најголем капацитет за разбирање на злото. Знаете да бидете намачкани во сите бои и се грижите за својот интерес. Внимавајте да не губите трпение поради ситници, бидејќи вие можете и подобро од тоа.

Ако најпрво го забележавте ЧОВЕКОТ – Вие сте 80% добри, а 20% лоши

Вие сте топла и грижлива личност. Сакате да бидете во големо друштво и да запознавате нови луѓе. Сочувствувате со оние во неволја. Знаете што е зло, но секогаш се трудите да го направите што помало. Луѓето ве сакаат.

Ако најпрво го видовте ОКЕАНОТ– Вие сте 100% добра личност

Нежна душа која не знае да каже „не“. Секогаш сакате да ја достигнете правдата и да одржите мир. Љубезни сте и пожртвувани. Не ви пречи да се жртвувате за поголема цел. Бидете многу внимателни затоа што не се сите луѓе на светот добри и некој може да ја искористи вашата добрина доколку бидете наивни.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here