Онлајн-регистрацијата за Лотаријата за зелена карта за 2021 година почнува в среда, 2 октомври, во 18 часот (средноевропско летно време) и ќе заврши в четврток, 5 ноември, во 18 часот (средноевропско летно време), објавија од американската амбасада во Македонија на „Фејсбук“ и на веб страната.

Не наседнувајте на измами предупредуваат од амбасадата, во случај да аплицирате следете ги официјалните инструкции од американската амбасада.

Како и секоја година се појавуваат разно разни веб страни и емаил адреси кои се претставуваат како официјални посредници или претставници од амбасада, се што ви треба за да аплицирате го има на официјалната страна на амбасадата тука.

Среќно!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here