Никој не знае колку долго ова куче било во бунарот и се борело за својот живот, но едно е сигурно,  веќе беше при крај со силите и пред откажување од борбата за живот. За срека интервенираше спасувачкиот тим на Индија и го извлекоа кутрото животно од 20 метри длабокиот бунар.

Dog rescued from 70-foot well

No one knows how long this dog was holding on for dear life at the bottom of this well.

Gepostet von Humankind Stories am Montag, 23. Oktober 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here