Српскиот пејач Дарко Лазиќ јавно откри детаљ за себе со кој шокираше споменувајќи список од 358 девојки со кои спиел.

Имено, во „Амиџи шоу“ доби прашање на кое мораше да одговори, но не беше обврзан да го прочита прашањето напишано на хартија на кое треба да даде одговор.

358! Имам список дома. Тоа ми беше интересно, во 2011 година престанав да пишувам. Можам да ти фотографирам и да го пратам списокот. Има некои за кои не треба да се знае, кажа Дарко, а многумина веднаш сфатија дека прашањето се однесува на тоа со колку жени имал интимни односи.

-358? Одличен број! 2011 беше пред осум години, беше во шок водителот Огњен Амиџиќ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here