Тамара на нејзиниот фејсбук профил ја сподели оваа фотографија (принт скрин) од твитер.

Песната допрела и до Бој Џорџ …

А ние го најдовме и оргиналниот пост

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here