Моника Конопова, активистика за легализација на Марихуана вети дека ќе се соблече гола ако добие 1000 следачи на твитер.

Девојката си стои на зборот, ветувањето е исполнето.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here