Влатко Лозаноски за своите обожаватели на инстаграм приреди мало изненадување. Тој се вклучи во живо и со неколку песни им ја разубави вечерта на своите обожаватели и следбеници на инстаграм.

Целото видео можете да го видите на неговото “story” на инстаграм а еве дел од песните кои се најдоа на репертоарот:

Рукују се рукују , Рузмарин? и Црно  вино и звучат одлично.

View this post on Instagram

#RukujuSeRukuju ?

A post shared by Lozano (@vlatkolozanoski) on

View this post on Instagram

#Ruzmarin ?

A post shared by Lozano (@vlatkolozanoski) on

View this post on Instagram

#CrnoVino ?

A post shared by Lozano (@vlatkolozanoski) on

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here