Откако оваа опција се појави на Ватс-ап, и Фејсбук Месинџер ќе ги израдува корисниците кои ќе напишат порака, па ќе посакаат да ја избришат.

Фејсбук Месинџер наскоро ќе дозволи бришење на испратените пораки и тоа 10 минути по нивното праќање, пишува, The Verge.

За оваа опција се зборува уште од април, а тестирањето започнало кон крајот на минатиот месец.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here