Првото видео е од екипата на “Silent TV” кои после подолга пауза направија видео во нивни стил кое изгледа вака:

А во продолжение и вистинското видео од позади сцената 🙂 ….

За да се изработи еден ваков спот потребно е време, енергија, добра екипа,одлична организација….

Дефинитивно, се тоа го имало додека Тодевска го снимала спотот.

Во продолжение може да го погледнете „makeing of“ на „Proud“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here