Кратките панталони се кратки. Затоа се викаат кратките панталони (шорцеви). Но, машките кратки панталони во 70-тите се кратки на едно ново ниво, и сè што можеме да кажеме е дека сме среќни што 70-тите години се завршени!

Погледнете ја оваа смешна листа на мода на диско-ерата и ќе дознаете што сакаме да кажеме.

Во листата ќе најдете се, од непристојни тексас модели, ужасно тесни до кинење, сомнително кратки спортски шорцеви до “боли глава за жени” шорцеви.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here