Поповиќ во последниов период се соочува со сериозни животни ситуации, откако конечно ја донел одлуката да стане маж, иако во моментов сè уште не направил операција за промена на полот.

Првиот македонски транс актер со емотивна исповед: „Моите без влакна на јазик не ме прифатија како Лео, затоа и сум со повредено око“

Неодамна гостуваше и во „Урбан Late Morning“ на „ТВ21“, каде откри многу детали од процесот на својата транзиција, откривањето пред себе, пред пријателите, а на крајот и пред семејството кое не ја прифати како Лео па затоа е и со модро око.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here