Родителите се како „излудени“ по новиот предизвик и мислат дека „царуваат“ на социјалните мрежи, а негативните критики немаат крај.

Веројатно тие се подготвени на секакви глупости со цел да достигнат популарност на социјалните мрежи, па способни се да ги прифатат сите можни предизвици кои ќе се појават.

На некои деца од видеата им е забавно, други се збунети, а трети се забележително малтретирани за да се достигне популарност и да не се пропушти предизвикот.


Луѓето ова го прават и со своите миленичиња, а една мајка отиде предалеку и фрли цел чизбургер кон нејзиниот постар син.

До каде ќе оди оваа „лудост“ и уште што нема да видиме од „модерните“ родители?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here