Попот развел млад брачен пар поради големината на неговиот полов орган

Брачен пар од Истра, Хрватска доби црквен развод на бракот. Причината е што младенците не можеле да го консумираат бракот, поради големиот полов орган на мажот, пренесува хрватски „24 сата“.

-Живеевме како што доликува за вистински католици. Се зедовме од љубов и почитување. Невиноста ја чувавме до првата брачна ноќ. Но, наместо водење љубов, доживеавме ужас. Ваквиот брак нема смисол. И двајцата сакаме деца, но како да ги имаме кога не можеме да го консумираме бракот? Едноставно, знаете, не влегуваше…

Вака двојката ги објаснила своите причини за разводот пред свештеникот. Тие добиле дозвола од Светиот отец за развод.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here