Хрватската старлета, пејачка, и актерка  Нивес Целзиус знае како да ги „запали“ своите  следбеници на Инстаграм

Нејзиниот профил е преполн со провокативни фотографии, мегу другите и фотографијата во продолжение каде што Хрватската лепотица во раката држи банана а под фотографијата има и коментар и прашање:

внесете малку врескање во денот ? ?
Како и да е, дали пеете и во ? пред да го јадете ???

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here