Градоначалникот на Охрид „сам себе го убил“

Среќа што му дадоа сигнален пиштол за да го означи почетокот на второто издание на атлетската манифестација „Охрид ТрчаТ“.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here