Гангста баирски трап испреплетен со мрежасти чорапи, пиштоли, бесни коли и јак текст….

Поради “одличните” реакции на обожавателите песната е тргната од јутјуб ама ние имаме друго линкче :). Во меѓувреме песната е повтрно вратена.

Во случај да ви фали песната, бидејки е тргната од јутјуб ??? Само рефренот е ама доволно е ??

Gepostet von Spinner am Montag, 3. Juni 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here