Станува збор за комплетно авторско дело на Лука, Давид и Мики кои се потпишуваат на музиката, стиховите и аранжманот,  а се снимаше во студио „Подрумот“ од Ангел Ќосев.  Сето тоа го екранизираше режисерот Чедо Поповски.  

Освен момчињата од бендот, во видеото се појавува и шармантната Нина Елзесер.

Како изгледа и звучи новата песна од Фанк шуи-  „Виулица/Сомнежи“ дознајте во продолжение.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here