Натан го сака морето – иако е мачка. Пловечката мачка највеќе сака да плива во својот живот, и да собира донации за животни кои се напуштени.

Авантуристичкиот овој тигар беше пронајден во кутија на автопат кога имал само неколку недели, а за кратко време била усвоена од двојка. За да го направи животот на нивната мачка што е можно итересен и комичен, сопствениците одлучиле да ја однесат мачката на плажа. Во прво време, сопствениците не знаеа како пријателот со четири нозе ќе реагира на топлиот песок и морската вода. Но, тие беа за кратко време изненадени

Успехот на нејзината мачка на Интернетот, парот сакаше паметно да го искористи. Тие започнаа кампања за прибирање финансиски средства за да ги спасат напустените животни.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here