Дали американскиот претседател Доналд Трамп знае како се затвора чадор?- Е прашањето кое денеска го поставуваат сите светски медиуми.

Погледнете ја снимката која ја насмеа целата планета.

Претседателот на САД Трамп е снимен како влегува во претседателскиот авион и наместо да го затвори чадорот и внесе со себе во авионот, тој чадорот едноставно го остава пред вратата на авионот.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here