Борче Димитров и Адријана Ацевска позната како Адријана „Кеш“ сминија заедничка нумера со наслов Пали – гаси“.

Како автор на музиката и текстот се потпишува самиот Бока Димитров, додека продукцијата и аранжманот е на Роберт Билбилов. Видеозаписот е на видеопродукцијата „ДРД Медија“, а режијата е на Драган Ристовски – Дац.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here