Американската група “Backstreet Boys” се вратија со романтичен нов сингл “Don’t Go Breaking My Heart” . Групата во состав Брајан Литрел, Ник Картер, Хауи Дороу, Еј-Џеј Меклин и Кевин Ричардсон се подготвува да го објави и својот деветти албум подоцна оваа година на кој ке се најде и оваа песна.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here