Во Холивуд секојдневно се појавуваат некој нови ѕвезди.

Еден ден сте на врвот на светот, а веќе следниот ден сте заборавени. Филмската индустрија има толку млади актери и актерки, што тие постарите веќе почнуваат да се забораваат.

Ова се 12 филмски ѕвезди во кои кариерата веќе подолго време им е во стагнација и кој се поретко се појавуваат на филмови.

Сепак некој среќа па се испробаа на телевизија, па од време на време се појавуваат.

Liv Tyler

Freddie Prinze Jr.

Demi Moore

Tara Reid

Frankie Muniz

Alicia Silverstone

Jodie Foster

Eddie Murphy

Haley Joel Osment

Macaulay Culkin

Matthew Perry

Neve Campbell

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here