Актерите Фахрие Евџан и Бурак Озчивит, вчера заедно со својот син излегоа од блоницата во која Фахрие се породи пред неколку дена.

При излегувањето од болницата во Истанбул ги пречекаа новинарите, а по кусото интервју, Бурак и фахрие заедно со бебето Каран заминаа дома.Ова е прво дете на Фахрие и Бурак кои се верија во март 2017 година, а стапија во брак во јуни истата година.

32-годишната актерка накратко им одговори на новинарите дека сè поминало прекрасно и дека нејзиниот сакан бил покрај неа за време на породувањето.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here