Социјалните мрежи се преполни со видеа кои ги исмеваат новинарите кои лажно известуваат за временската состојба.

https://www.youtube.com/watch?v=EjXwtowx3Ck

 

 

https://www.facebook.com/viralhog/videos/545928202511347/

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here