Околу неговото учество во регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“ во последната сезона, се крена голема прашина.

Адам Лабунски беше добро запаметен по својот талент, изглед, но и скандалот кој се случи, а поради истиот беше отстранет од шоуто.

Иако не се пофалил со нешто ново на музички план, Адам обожавателките умее да ги задржи со секси фотографии на кои го покажува своето тело.

Пред само неколку дена тој ги почести обожавателите со жешка фотографија на која е гол и влажен под туш.

Но тоа како да не беше доволно па се расоблече на плажа на речниот остров Ада Бојана, на кој ја има најубавата нудистичка плажа во Црна Гора.

Единствено во рака му беше само инстриментот…, гитарата која му послужи малку да се покрие.

View this post on Instagram

#adabojana ???

A post shared by Adam Labunski II (@adamlabunski) on

Единствено во рака му беше само инстриментот…, гитарата која му послужи малку да се покрие.

www.gossip.mk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here