Пејачот Адам Лабунски требало да пее на матурска забава, но за жал матурантот починал. Според коментарите на социјалните мрежи Адам, зел капар за тој настап и не сакал да ги врати парите. Во коментарите на постот, Адам се заканувал ако овој разговор биде објавен.

Адам Лабунски, пејачот кој си направи кариера со настапите на „Пинкови ѕвезди“ требало да пее на матурска забава, но за жал матурантот починал.

Лабунски за настапот добил капар и сега, иако нема да пее бидејќи момчето починало, не сака да го врати капарот земен од ожалостеното семејство. На социјалните мрежи е објавена и преписка во која пејачот не сака да слушне да го врати капарот бидеќи нему му пропаднал настап. Погледнете што напишал пејачот во таа преписка.

Во одбрана на пеачот застанаа неговите најблиски :

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here